Жіночі топи 25 Union онлайн
Планую оновити гардероб і шукаю топи, але не хочу переглядати всі розділи каталогу по черзі. Мені зручніше, коли є окрема категорія саме для таких моделей. Хочу побачити різні фасони в межах однієї сторінки, щоб порівняти довжину та посадку. Також звертаю увагу на трикотажні варіанти, бо вони добре поєднуються з іншими речами. Фото для мене мають велике значення, адже без них складно оцінити вигляд виробу. Не хочу витрачати час на пошук у різних категоріях, якщо цікавлять лише топи. Якщо хтось уже переглядав відповідний розділ, підкажіть, де це зробити найзручніше.
8 Views

Коли я підбирала базові речі, то заходила в розділ, де зібрані топи 25 Union. Було зручно, що всі моделі представлені в одному каталозі без переходу до інших типів одягу. У межах сторінки можна побачити трикотажні моделі та варіанти різного фасону. Кожен топ має фото, що дозволяє порівняти кілька позицій між собою. Я переглянула весь перелік і змогла оцінити довжину та посадку кожної моделі. Такий формат дозволяє швидко зорієнтуватися в асортименті. У підсумку вибір став більш впорядкованим і зрозумілим.